Wanted by DaS Beaded earrings GPOB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

Wanted by DaS handmade earrings, made with black, ocre , pink, burgundy and golden Miyuki delica beads. Price per set.


Wanted by DaS handgemaakte oorbellen van zwarte, oker, roze, bordeaux en gouden Miyuki delica kralen. Je kunt ze combineren met andere oorbellen. Het haakje is van RVS, nikkelvrij. Prijs per set.De weeftechniek van beaded earrings 

 
Beaded earrings zijn prachtig om te zien. Ze worden gemaakt in alle kleuren van de regenboog en in vele verschillende patronen, waardoor je volop kunt mixen en matchen om zo bij een juiste combinatie met je outfit te komen. Hou je meer van wat neutrale kleuren of juist van alles door elkaar? Met beaded earrings zijn er altijd vele mogelijkheden voor jouw stijl, vaak zijn ze ook nog eens met de hand gemaakt. 
 
Maar hoe zit het met de weeftechniek, waardoor je die unieke combinaties kunt maken? Die stappen gaan vaak als volgt: 

  • Na het bepalen van de kleuren en hoeveel kraaltjes er ongeveer nodig zijn, wordt er een eerste rij gemaakt. Door een ruime hoeveelheid doorzichtig draad te nemen en hier een naald aan te bevestigen, kun je de eerste kraaltjes erdoorheen gaan rijgen.
  • Door vervolgens door de kraaltjes heen te rijgen, vanuit de tegenovergestelde richting als waar je draad net vandaan komt, ontstaat er een bepaald patroon. Door dit telkens te herhalen, komt er een mooie rij tevoorschijn.
  • Wanneer het tijd is voor een nieuwe rij, worden er weer meerdere kralen aan de draad geregen, en door de laatste kralen van de eerste rij geregen. Door de naald weer daarna door de nieuwe kralen te halen en het proces telkens te herhalen door onder de volgende lus te gaan, krijg je op een gegeven moment een mooi patroon.
  • Wanneer er genoeg rijen zijn gemaakt, kun je met je draad ook nog een lusje bovenop maken voor de oorring. De oorbel is nu klaar!

 
En natuurlijk zijn bovenstaande stappen niet altijd hetzelfde voor iedere oorbel, omdat je altijd verschillende vormen hebt, waardoor de weeftechniek ook aangepast moet worden. Bijvoorbeeld als de oorbellen rond worden, of een specifieke vorm krijgen. Maar dat maakt de manier hoe deze beaded earrings worden ontworpen extra speciaal, omdat ze daardoor een uniek uiterlijk krijgen. 
 
Wat voor materialen er worden gebruikt voor het maken van een beaded earring is afhankelijk van het gewenste patroon en hoe groot/klein ze worden gemaakt! Een weeftechniek die in ieder geval voor prachtige creaties zorgt! 


Handgemaakt

Onze handgemaakte oorbellen zijn met kleine Miyuki kraaltjes (11/0) gemaakt, dit zijn kleine glaskraaltjes van hoge kwaliteit. Elk kraaltje wordt met de hand op de ander geborduurd.
Het vervaardigen van deze oorbellen, neemt dus nog al wat tijd in beslag, maar het resultaat mag er zijn. Door het gebruik van goud, brons en zilverkleurige kraaltjes, krijgen ze een luxe uitstraling. Ze zijn dagelijks te dragen maar ook zeer geschikt voor een feestje.

Wanted more?

We zien je graag in de winkel , op de Edisonstraat 17 in Eindhoven.
Daar verkopen we buiten onze eigen collectie ook cadeauartikelen, woonaccessoires, linnen, tassen, en hoeden van  o.a. Madam Stoltz, 
Campomaggi, Old Habits Die Hard en Libeco.

We would like to see you in the store, Edisonstraat 17 in Eindhoven.
In addition to our own collection, we also sell gift items, home accessoires, linen, bags and hats from the brands 
 Madam Stoltz, Campomaggi
Old Habits Die Hard and Libeco.